Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Made By Mij

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Telefoonnummer: 020-7730740 Mobiel: 06-42571143 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Made By Mij

Made By Mij in Landsmeer is een meubelmaker met 20 jaar ervaring in het ontwerpen en maken van meubels, interieurbouw en alle vormen van timmerwerk. In de afgelopen jaren heeft Made By Mij enkele sterke punten ontwikkeld: . gevoel voor ruimte . oog voor de mogelijkheden van een ruimte . kennis van materialen . aandacht voor de klant en diens wensen . focus op de balans tussen vorm en functie . vaardigheid om inzichten te vertalen in sprekende adviezen . levering van maatwerk . vermogen om snel, efficiënt en accuraat te werken . streven naar perfectie Voor Made By Mij in Landsmeer is geen opdracht te klein en geen uitdaging te groot! Kijk voor meer informatie op www.madebymij.nl of neem via e-mail of telefoon contact op met Made By Mij.

Betaalmethoden

Openingstijden Made By Mij Drakenstein 54 in Landsmeer

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van De Kunsthand die het meest in de buurt ligt van de aan de Drakenstein 54 is de De Kunsthand aan de Veldweg 4.

Bedrijven in de buurt van Made By Mij Drakenstein 54 in Landsmeer

Meer meubels in Landsmeer

Onze bezoekers over Made By Mij in Landsmeer