Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Herstelpunt Computer Service

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Mobiel: 06-23678827 Telefoonnummer: 020-6248992 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over Herstelpunt Computer Service

Herstelpunt Computer Service is een klein professioneel computer reparatie bedrijf in Amsterdam. Betaalbaar, integer en snel (24 uurs service). Ervaring met computers sinds 1984. In bedrijf sinds 2006. Wij zijn specialist in virus verwijdering, systeemherstel, data-recovery, bouw, inrichting en onderhoud van computersystemen. Voornamelijk gericht op particulieren, zzp-ers, stichtingen en kleine bedrijven met installatie en ondersteuning, bij het opzetten van netwerken, en computerhulp in het algemeen. Ook voor aankoop van nieuwe systemen kunt u bij ons terecht. Van zowel budget als A merk systemen. Naast reparaties en installaties in eigen werkplaats bied ik ook een 'aan huis service' aan. Spoed reparaties (indien mogelijk) binnen 24 uur. Voor vragen aan Herstelpunt Computer Service of advies? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op per mail of telefoon!

Betaalmethoden

Openingstijden Herstelpunt Computer Service Joan Melchior Kemperstr 136-hs in Amsterdam

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Mac Assist die het meest in de buurt ligt van de aan de Joan Melchior Kemperstr 136 is de Mac Assist aan de Jacob van Lennepkade 334.

Bedrijven in de buurt van Herstelpunt Computer Service Joan Melchior Kemperstr 136-hs in Amsterdam

Meer computerreparatie in Amsterdam

Onze bezoekers over Herstelpunt Computer Service in Amsterdam