Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


On time Taxi

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op bevrijdingsdag kunnen de openingstijden van On time Taxi afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van On time Taxi of neem contact met hen op.
Mobiel: 06-49881781 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over On time Taxi

On Time Taxi brengt u veilig van deur tot deur per comfortabele taxi in Uithoorn, Schiphol, Amsterdam en omgeving. Ook voor langere ritten door heel Nederland kunt u bij On Time Taxi terecht. On Time Taxi Uithoorn scoort goed in prijs, kwaliteit en ervaring. Service staat bij ons uiteraard hoog in het vaandel. On Time Taxi biedt u: Schone taxi's - moderne comfortabele sedans. wagens zijn max 3 jaar oud, perfect onderhouden, dus veilig. Professionele en beschaafde chauffeurs. Geautomatiseerde verzending met melding via SMS over het toegewezen model, kenteken, tijdstip van aankomst en een schatting van het tarief.

Betaalmethoden

Openingstijden On time Taxi Arthur van Schendellaan 37 in Uithoorn

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Royal Deli die het meest in de buurt ligt van de aan de Arthur van Schendellaan 37 is de Royal Deli aan de Churchillflat 99.

Bedrijven in de buurt van On time Taxi Arthur van Schendellaan 37 in Uithoorn

Meer taxi in Uithoorn

Onze bezoekers over On time Taxi in Uithoorn