Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


HuisMakeOver

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Telefoonnummer: 088-6253683 Telefoonnummer 2: 088-6253600 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over HuisMakeOver

HuisMakeOver is een servicegericht (woon) concept voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Een breed scala aan diensten wordt door HuisMakeOver aangeboden vanuit één merk, waarbij een en dezelfde kwaliteitsgarantie gewaarborgd wordt. HuisMakeOver is een tussenpersoon voor makelaars, vastgoed- en projectontwikkelaars met betrekking tot het optimaliseren van vastgoedobjecten, het ontwikkelen van vastgoed en interieurconcepten. Daarnaast verzorgt HuisMakeOver inrichting en stoffering, binnenafbouw, modelwoningen, flexibele woonconcepten, woonpakketten, digitale diensten, schoonmaakcontracten, keukens en badkamers. HuisMakeOver is iedere maandag aanwezig in de bijbehorende showroom in Nieuwegein. Voor een afspraak kan er met HuisMakeOver gebeld worden. Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact op met HuisMakeOver.

Betaalmethoden

Openingstijden HuisMakeOver Symfonielaan 1 in Nieuwegein

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Home Trade Center B.V. die het meest in de buurt ligt van de aan de Symfonielaan 1 is de Home Trade Center B.V. aan de Symfonielaan 1.

Bedrijven in de buurt van HuisMakeOver Symfonielaan 1 in Nieuwegein

Meer woonbemiddeling in Nieuwegein

Onze bezoekers over HuisMakeOver in Nieuwegein