Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


T.H. Oei oogarts

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Telefoonnummer: 020-6440793 Mobiel: 06-50489324 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Parkeergelegenheid

Eerste anderhalf uur gratis bij parkeergarage Gelderlandplein en de parkeervakken daar omheen.

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over T.H. Oei oogarts

T.H. Oei Oogarts in Amsterdam. Wij bieden niet-acute oogheelkundige hulp. Wij stellen diagnoses op verwijzing van een huisarts, opticien of op eigen initiatief van de cliënt. Na diagnose kunt u in de regel verder begeleid, onderzocht en behandeld worden door de aanwezige medewerkers. Binnen onze praktijk worden GEEN chirurgische handelingen verricht. Indien dit noodzakelijk is, zult u verwezen worden naar een chirurgisch centrum. Een verslag hiervan sturen wij naar uw huisarts en- of uzelf. U kunt uw keuze aan ons kenbaar maken. Bel naar T.H. Oei Oogarts in Amsterdam of kijk op de website. Op afspraak van maandag tot en met vrijdag. Het mobiele nummer is 24/7 te bereiken voor oogklachten.

Openingstijden T.H. Oei oogarts Gelderlandplein 117 in Amsterdam

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van I. Gadroen ,oogarts die het meest in de buurt ligt van de aan de Gelderlandplein 117 is de I. Gadroen ,oogarts aan de Gelderlandplein 117.

Bedrijven in de buurt van T.H. Oei oogarts Gelderlandplein 117 in Amsterdam

Meer zorg in Amsterdam

Onze bezoekers over T.H. Oei oogarts in Amsterdam