Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Dansstudio Dentro

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Telefoonnummer: 06-12968032 Telefoonnummer 2: 072-7851091 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Parkeergelegenheid

Gratis parkeerplaatsen onder het pand

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over Dansstudio Dentro

Dansstudio Dentro, is sinds 2003 dé dansschool voor iedereen uit Alkmaar en omgeving. Kinderen, jongeren en volwassenen met een passie voor dans en theater zijn van harte welkom. Dansstudio Dentro’s deuren staan open voor iedereen die op de één of andere manier iets heeft met dans. Voor mensen die dansplezier willen beleven, maar ook voor dansers met vergaande ambities. Iedereen is meer dan welkom om bij Dentro te komen dansen. De lessen waarvoor je bij Dentro terecht kunt zijn: Peuterdans hiphop streetdance en klassiek ballet (vanaf 3 jaar), Klassiek ballet, Spitzen, Jazz, Modern, Hiphop, Hiphop 24+, Streetdance, Dancehall, Tap, Pilates / Yoga, Musical zang en dans, Modern-jazz en Zang Kwaliteit staat centraal in alle lessen. Indien u nog vragen hebt of meer informatie wilt, neemt u dan gerust even contact met ons op!

Openingstijden Dansstudio Dentro Kwakelkade 21-b in Alkmaar

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Dansschool De Bruijn Bonel Alkmaar die het meest in de buurt ligt van de aan de Kwakelkade 21 is de Dansschool De Bruijn Bonel Alkmaar aan de De Jagerstraat 2.

Bedrijven in de buurt van Dansstudio Dentro Kwakelkade 21-b in Alkmaar

Meer dansschool in Alkmaar

Onze bezoekers over Dansstudio Dentro in Alkmaar