Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


N.V. Bergkwartier, Maatschappij tot Stadsherstel

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op zondag kunnen de openingstijden van N.V. Bergkwartier, Maatschappij tot Stadsherstel afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van N.V. Bergkwartier, Maatschappij tot Stadsherstel of neem contact met hen op.

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over N.V. Bergkwartier, Maatschappij tot Stadsherstel

Het behartigen van het algemeen maatschappelijk belang, inhoudende het behoud van het historisch erfgoed in de gemeente Deventer en in aangrenzende gemeenten, door ondermeer: a. het verkrijgen, vervreemden en bezwaren, beheren, exploiteren, huren en verhuren, restaureren, rehabiliteren en reconstrueren van onroerende zaken in de gemeente Deventer en in aangrenzende gemeente, met dien verstande dat deze onroerende zaken betreffen: - rijksmonumenten in de zin van de Monumentenwet 1988; - monumenten in de zin van de vigerende Monumentenverordening van de gemeente Deventer en van aangrenzende gemeenten; - beeldbepalende panden binnen het gebied van het beschermd stadsgezicht van de gemeente Deventer (waarvan het behoud uit hoofde van de historie of de architectuur wenselijk is); b. de bevordering van de monumentenzorg binnen de gemeente Deventer en aangrenzende gemeenten

Openingstijden N.V. Bergkwartier, Maatschappij tot Stadsherstel Bergstraat 53 in Deventer

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Bastiaan Brink die het meest in de buurt ligt van de aan de Bergstraat 53 is de Bastiaan Brink aan de Bergstraat 34.

Bedrijven in de buurt van N.V. Bergkwartier, Maatschappij tot Stadsherstel Bergstraat 53 in Deventer

Meer kunst in Deventer

Onze bezoekers over N.V. Bergkwartier, Maatschappij tot Stadsherstel in Deventer