Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


verschoorverftechniek

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Mobiel: 06-22459921 Telefoonnummer: 0529-456259 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over verschoorverftechniek

Verschoorverftechniek is sinds 1974 actief in het verwerken van de meeste verfsoorten,door theoretische kennis en praktijkervaring is er een enorme knowhow ontstaan voor een perfekt eindresultaat. Het schilderwerk wordt op de traditionele manier uitgevoerd, dus hoogglansverven met de kwast verwerken voor een superstrak eindresultaat. Om voor het speciale spuitwerk topkwaliteit te leveren is in het nieuwe pand een spuitcabine aanwezig voor het verwerken van alle autolakken. Het zogenaamde 2-lagensysteem is onontbeerlijk om tot een perfekt resultaat te komen,parelmoer, candy-apple,micca,metallics,biezen,airbruschafbeeldingen worden voorgespoten om vervolgens af te lakken met een 2-k acryllak. Om na voldoende doorharding het geheel te polijsten tot een pianolakje. Het is ook mogelijk om de motor in zijn geheel te brengen, zodat de de/montage van het plaatwerk ook verzorgd wordt. Dus motor brengen en een week later kantklaar ophalen.

Betaalmethoden

Openingstijden verschoorverftechniek Drift 3 in Ommen

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Schildersbedrijf Radstaat die het meest in de buurt ligt van de aan de Drift 3 is de Schildersbedrijf Radstaat aan de Vermeerstraat 7.

Bedrijven in de buurt van verschoorverftechniek Drift 3 in Ommen

Meer schilder in Ommen

Onze bezoekers over verschoorverftechniek in Ommen