Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Agrotransfer Holding B.V.

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op zondag kunnen de openingstijden van Agrotransfer Holding B.V. afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Agrotransfer Holding B.V. of neem contact met hen op.
Telefoonnummer: 0321-387900 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Places Website: Website bekijken

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Agrotransfer Holding B.V.

Het bevorderen van een goede aansluiting van studenten op de toekomstige beroepspraktijk en de beroepspraktijk ondersteunen bij hun professionele ontwikkeling. Het uizenden, detacheren en bemiddelen van HBO- en WO studenten en afgestudeerden van HBO- en WO opleidingen. Het verzorgen van payrolling-activiteiten. Het aanbieden van Human Resource-diensten om Human Resource-vraagstukken betreffende instroom, doorstroom en uitstroom van organisaties te begeleiden. Het adviseren en begeleiden van bedrijven, instellingen en organisaties in de (non-) profit sector. Het aanbieden van coaching, cursussen, trainingen en leergangen. Het exploiteren van een bedrijfsverzamelgebouw en Agripark. Het aanbieden van collectieve diensten aan ondernemers. Het creƫren van een kennisnetwerk. Het ontwikkelen van kennis en expertise ten behoeve van het verder professionaliseren van de activiteiten.

Openingstijden Agrotransfer Holding B.V. De Drieslag 30-207 in Dronten

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Jansen Holding B.V. die het meest in de buurt ligt van de aan de De Drieslag 30 is de Jansen Holding B.V. aan de Braspenning 52.

Bedrijven in de buurt van Agrotransfer Holding B.V. De Drieslag 30-207 in Dronten

Meer holdings in Dronten

Onze bezoekers over Agrotransfer Holding B.V. in Dronten