Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


JamCrackers B.V.

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op bevrijdingsdag kunnen de openingstijden van JamCrackers B.V. afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van JamCrackers B.V. of neem contact met hen op.
Telefoonnummer: 036-8447385 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over JamCrackers B.V.

JamCrackers is een klein ICT bedrijf in Almere, dat zich bezig houdt met systeembeheer, server installatie, migratie en onderhoud, IT security en software ontwikkeling. Daarbij adviseren en ondersteunen wij onze klanten op het gebied van kantoorautomatisering, Microsoft desktop applicaties en Office 365. Wij hebben ook veel ervaring in het implementeren en onderhouden van Microsoft Server producten zoals Exchange, SQL Server, SharePoint, Hyper-V en Server Essentials. Als internationale speler in de ICT en reseller van Microsoft producten, zijn wij graag uw sparringpartner en bieden u diverse maatwerk IT oplossingen die efficiënt, kostenbesparend en zeer praktisch zijn.

Openingstijden JamCrackers B.V. Operetteweg 21-P in Almere

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Qoobi B.V. die het meest in de buurt ligt van de aan de Operetteweg 21 is de Qoobi B.V. aan de Bospolderstraat 11.

Bedrijven in de buurt van JamCrackers B.V. Operetteweg 21-P in Almere

Meer ict in Almere

Onze bezoekers over JamCrackers B.V. in Almere