Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Moellies

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op koningsdag kunnen de openingstijden van Moellies afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Moellies of neem contact met hen op.
Telefoonnummer: 0321-336040 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over Moellies

Moellies is een gezellige horecagelegenheid midden in het winkelcentrum Suydersee in Dronten. U kunt de dag al vroeg bij Moellies beginnen met een (uitgebreid) ontbijt. Wij schenken (h)eerlijke koffie, die extra lekker smaakt met ons overheerlijk huisgemaakt gebak. Voor zowel de lunch als het diner hebben wij een uitgebreide kaart. Onze gerechten worden vers bereid met zoveel mogelijk producten uit Flevoland en van biologische oorsprong. Wij zijn ook zeer trots op ons ruime bierassortiment met bijna het gehele pakket van Gulpener, waarvan 3 bieren van de tap en diverse bieren van Praght, de brouwer uit Dronten. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een borrel of een compleet feest om iets echt feestelijk te vieren. Wij begroeten u graag!

Betaalmethoden

Openingstijden Moellies Het Havenplein 2 in Dronten

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Wokrestaurant 'King Wok' die het meest in de buurt ligt van de aan de Het Havenplein 2 is de Wokrestaurant 'King Wok' aan de Het Ruim 13.

Bedrijven in de buurt van Moellies Het Havenplein 2 in Dronten

Meer restaurant in Dronten

Onze bezoekers over Moellies in Dronten