Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Christelijke gemeente Het Kruispunt

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op bevrijdingsdag kunnen de openingstijden van Christelijke gemeente Het Kruispunt afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Christelijke gemeente Het Kruispunt of neem contact met hen op.
Telefoonnummer: 013-4563032 Telefoonnummer 2: 013-4557382 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Christelijke gemeente Het Kruispunt

Kerk in Tilburg. Ontdek hier de rijke betekenis van Gods Woord. Het Kruispunt is een gemeenschap van christenen die willen leven vanuit het geloof in God. Iedereen is welkom. Gods Woord centraal en gastvrij. Dat is in het kort waar Het Kruispunt voor staat. Het maakt niet uit wie je bent, waar je vandaan komt of wat je hebt gedaan: wij zijn open voor jou! In Het Kruispunt staat de liefde van God in Jezus Christus centraal. Allereerst in de zondagse diensten en van daaruit in de bijbelcursussen, activiteiten en het leven van alle dag. De Bijbel is daarbij de bron en norm voor prediking en geloof.

Openingstijden Christelijke gemeente Het Kruispunt Offenbachstraat 105 in Tilburg

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Stichting Sint Maarten Kommuniteit die het meest in de buurt ligt van de aan de Offenbachstraat 105 is de Stichting Sint Maarten Kommuniteit aan de Gasthuisring 54.

Bedrijven in de buurt van Christelijke gemeente Het Kruispunt Offenbachstraat 105 in Tilburg

Meer religie in Tilburg

Onze bezoekers over Christelijke gemeente Het Kruispunt in Tilburg