Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Van Lochem Utrecht Totaalonderhoud B.V.

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op bevrijdingsdag kunnen de openingstijden van Van Lochem Utrecht Totaalonderhoud B.V. afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Van Lochem Utrecht Totaalonderhoud B.V. of neem contact met hen op.
Telefoonnummer: 070-3814500 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Website: Website toevoegen Places Website: Website bekijken

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Van Lochem Utrecht Totaalonderhoud B.V.

het verrichten van werkzaamheden op het gebied van binnenhuis architectuur; de uitoefening van schilders-, behangers-, afwerkings-, afkit, betonreparatie-, aannemers en schoonmaakbedrijf het verrichten van schilderwerken en reclamebelettering de restauratie van gevels, schilderijen, wand- en plafondschilderingen; de detailhandel in woningtextiel, verf , verfwaren behang en doehet-zelf artikelen; het plaatsen van glas het aanbrengen van allerlei soorten isolatiematerialen; het verrichten van onderhouds- en verbouwingswerkzaamheden, stukadoors- en timmerwerk; het verrichten van spuit- en pleisterwerk; het leveren en aanbrengen van betoncoating; het aanbrengen van vloercoatings(ook chemisch); het vlecht-, voeg- en timmerbedrijf, alsmede het dakafwerkingsbedrijf, alsmede alle dakafwerkingen, gritstralen, het zandstralen, spuitbeton, schoonmaken, conserveren, kit- en voegafdichten alsmede de groothandel in betreffende materialen; het ontwikkelen, produceren, verhuren en verkopen van gereedschappen, machinerieën, stellages en overige materialen op het gebied van het onderhouden, in standhouden, verbouwen en verbeteren van roerende en onroerende zaken, zowel aan bedrijven als aan particulieren, en het geven van instructie in- en informatie over het gebruik daarvan; het in opdracht van derden, of voor eigen rekening, uitvoeren van bouwwerken, het bemiddelen bij deinrichting van gebouwen en andere opstallen;het reinigen van gebouwen en werken, het plaatsen van steigers en het verrichten van alle overige werkzaamheden; het verrichten van werkzaamheden op elektrotechnisch- en installatietechnisch gebied; het geven van adviezen en het verlenen van (ondersteunende) diensten op administratief financieeleconomisch, ICT- en faciltair gebied alsook mbt kwaliteitzorg en ARBO-wetgeving; het verzorgen van opleidingen en detacheren van personeel; holdingactiviteiten

Openingstijden Van Lochem Utrecht Totaalonderhoud B.V. Zonnebaan 52 in Utrecht

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Hebo Rent B.V. die het meest in de buurt ligt van de aan de Zonnebaan 52 is de Hebo Rent B.V. aan de Proostwetering 27.

Bedrijven in de buurt van Van Lochem Utrecht Totaalonderhoud B.V. Zonnebaan 52 in Utrecht

Meer bouw in Utrecht

Onze bezoekers over Van Lochem Utrecht Totaalonderhoud B.V. in Utrecht