Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Hasekura Heerhugowaard Japans Restaurant

(7.4)

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op bevrijdingsdag kunnen de openingstijden van Hasekura Heerhugowaard Japans Restaurant afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Hasekura Heerhugowaard Japans Restaurant of neem contact met hen op.
Telefoonnummer: 072-7432043 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Hasekura Heerhugowaard Japans Restaurant

Het ruim opgezette restaurant biedt verschillende eetervaringen. Zo kunt u genieten van Sushi’s en Japanse Teppanyaki menu’s in onze Sushi gedeelte, heerlijk zittend aan het raam, genietend van het uitzicht. Maar om het spannender te maken, kunt U ook plaatsnemen aan één van de Teppanyaki-platen, waar u “Live” kunt meemaken, hoe een van onze chef-koks uw gerechten bereidt. Bij mooi weer kan er uiteraard gegeten worden op het terras, met een mooi uitzicht over het water, genietend van de zonsondergang. “Hasekura” is voor iedereen die van heerlijk Japans eten houdt. Voor gasten die nieuwsgierig zijn naar de Japanse kookkunst, zijn van harte uitgenodigd! Bij Hasekura in Jaarbeursplein en in Heerhugowaard kunt u na het dineren, ook plaats nemen in onze lounge-gedeelte voor een heerlijk Japans dessert of een lekker likeurtje. “Hasekura” kan ook lunches voorbereiden en cateren bij bedrijven door middel van reservering. Wij zullen naar uw wens een snelle tot wel een uitgebreide lunch verzorgen. Bovendien heeft “Hasekura” een zeer uitgebreide drankenkaart met o.a. Japanse Sake en verschillende Japans bier met daarnaast nog een heerlijke wijnkaart met wijnen uit streken over de gehele wereld. Live Cooking, gezellig en lekker!

Betaalmethoden

Openingstijden Hasekura Heerhugowaard Japans Restaurant Coolplein 4--5 in Heerhugowaard

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Goya Heerhugowaard B.V. die het meest in de buurt ligt van de aan de Coolplein 4 is de Goya Heerhugowaard B.V. aan de Coolplein 4.

Bedrijven in de buurt van Hasekura Heerhugowaard Japans Restaurant Coolplein 4--5 in Heerhugowaard

Meer restaurant in Heerhugowaard

Onze bezoekers over Hasekura Heerhugowaard Japans Restaurant in Heerhugowaard

  • Telefonische bereikbaarheid:
    20%
    bereikbaar
  • Tevredenheid openingstijden:
    7.4
    (2 beoordelingen)
  • Algemene indruk van dit bedrijf:
    7.4
    (2 beoordelingen)
  • Beoordeling service van dit bedrijf:
    7.4
    (2 beoordelingen)
  • Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf:
    7.2
    (1 beoordeling)
  • Totaal:
    7.4
    7 beoordelingen