Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


LaKay Catering & Events

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op hemelvaartsdag kunnen de openingstijden van LaKay Catering & Events afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van LaKay Catering & Events of neem contact met hen op.
Mobiel: 06-43995319 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over LaKay Catering & Events

Cateringsbedrijf voor de zakelijke- en privé markt, en events Welkom bij LaKay Catering & Events Onze producten worden bereid door mensen met culinaire passie. Elke dag is ons team opnieuw bezig met het culinair verwennen van onze opdrachtgevers en hun gasten. Naast de bereiding wordt veel tijd besteed aan het ontwikkelen en verfijnen van de gerechten. Zoeken naar een perfecte balans in smaak, samenstelling en presentatie. Er wordt veel aandacht besteed aan het verwerken van regionale seizoensproducten. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel en is de basis voor al onze gerechten. Eersteklas producten, gekoppeld aan veilige HACCP- richtlijnen, bieden zekerheid aan ons als producent maar zeker ook aan u als consument.

Betaalmethoden

Openingstijden LaKay Catering & Events Remmerstein 21 in Vleuten

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Boca B.V. die het meest in de buurt ligt van de aan de Remmerstein 21 is de Boca B.V. aan de Parijsboulevard 34.

Bedrijven in de buurt van LaKay Catering & Events Remmerstein 21 in Vleuten

Meer catering in Vleuten

Onze bezoekers over LaKay Catering & Events in Vleuten