Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


monstermaatjes.nl

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op hemelvaartsdag kunnen de openingstijden van monstermaatjes.nl afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van monstermaatjes.nl of neem contact met hen op.

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Parkeergelegenheid

Gratis parkeren op het parkeerterrein aan de achterzijde van het pand.

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over monstermaatjes.nl

Over Monstermaatjes en XSample: Wie zijn wij? Monstermaatjes.nl is de website van XSample. Sinds mei 2001 heeft XSample zich gespecialiseerd in de inkoop van monstercollecties van meer dan 40 merklabels kinder-, dames- en herenschoenen. Een aantal keer per jaar organiseren wij een verkoop van monstercollecties vanuit onze locatie in Kaatsheuvel. Een monstercollectie is een voorbeeldcollectie die op schoenenbeurzen in binnen- en buitenland aan winkeliers of grootwinkelbedrijven getoond wordt. XSample koopt de monstercollecties vaak geheel op waardoor je als klant uit een breed scala van modellen en kleuren je keus kunt maken. XSample koopt uitsluitend de actuele monstercollectie, modellen die op dat moment in de winkels staan of zelfs nog gaan komen. Bij XSample kunt u met veel prijsvoordeel uit een breed assortiment van modieuze schoenen kiezen. Wij zijn dus geen dumper! Wilt u op de hoogte blijven van de verkoop van monstercollecties door XSample? Schrijf u dan nu in op monstermaatjes.nl en ontvang een persoonlijke uitnodiging per post, e-mail of sms. Voor wie is XSample interessant? * Dames met schoenmaat 37 / 37.5 / 38 * Heren met schoenmaat 41 / 42 / 42.5 * Kinderen met schoenmaat 18-19 / 20-21 / 24 / 25 / 27 / 31 / 32 / 33

Betaalmethoden

Openingstijden monstermaatjes.nl Hoofdstraat 47-C in Kaatsheuvel

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van J. van der Velden Schoen- en Sleutelservice die het meest in de buurt ligt van de aan de Hoofdstraat 47 is de J. van der Velden Schoen- en Sleutelservice aan de Hoofdstraat 93.

Bedrijven in de buurt van monstermaatjes.nl Hoofdstraat 47-C in Kaatsheuvel

Meer schoenen in Kaatsheuvel

Onze bezoekers over monstermaatjes.nl in Kaatsheuvel