Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Beautycentre Roza

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op hemelvaartsdag kunnen de openingstijden van Beautycentre Roza afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Beautycentre Roza of neem contact met hen op.
Mobiel: 06-30350030 Telefoonnummer: 020-7703045 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over Beautycentre Roza

Beautycentre Roza is actief sinds 2007, gevestigd te Amsterdam. We zijn gecertificeerd en gespecialiseerd om het mooiste in u naar buiten te brengen. Of u nu komt voor definitief ontharen met de nieuwste Diode Lasers, een harsbehandeling, gezichtsbehandeling, afslanken, definitief ontharen, anti-aging, wij begeleiden u bij iedere behandeling van A tot Z en werken zo toe naar een duidelijk zichtbaar resultaat met een langdurig effect. Bij ons kunt u op een professionele wijze uw behandelingen laten doen, in een rustgevende en ontspannende sfeer. Voordat u behandeld wordt zorgen wij ervoor dat u voorbereid bent op de behandelingen naar uw keuze. Daarnaast kunnen de meeste van de behandelingen worden vergoed door uw zorgverzekeraar, afhankelijk van uw polisvoorwaarden.

Betaalmethoden

Openingstijden Beautycentre Roza Hoofdweg 249 in Amsterdam

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Roza Clinics die het meest in de buurt ligt van de aan de Hoofdweg 249 is de Roza Clinics aan de Hoofdweg 249.

Bedrijven in de buurt van Beautycentre Roza Hoofdweg 249 in Amsterdam

Meer schoonheidssalon in Amsterdam

Onze bezoekers over Beautycentre Roza in Amsterdam