Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


J. van Bemmel Klus- & Timmerwerken

(7.6)

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Mobiel: 06-47199520 Mobiel 2: 06-11368828 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Places Website: Website bekijken

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over J. van Bemmel Klus- & Timmerwerken

J. van Bemmel Klus- & Timmerwerken is een timmerbedrijf in Nijmegen J. van Bemmel Klus- & Timmerwerken verricht alle voorkomende timmer- en kluswerkzaamheden in verbouw, nieuwbouw en renovatie. Elke klus die J. van Bemmel Klus – en Timmerwerken verricht, zal in goed overleg en samenspraak met u worden uitgevoerd. Alles is mogelijk bij Klus- En timmerwerken zoals Verbouwing, nieuwbouw renovatie, kleine klusjes en zo nog veel meer. Dit wordt allemaal gedaan door Klusbedrijf en Timmerbedrijf J. van Bemmel met veel oog voor detail, passie voor het vakmanschap en gegarandeerd met een professionele aanpak. Bij J. Van Bemmel kunt u terecht voor timmerwerken, plaatsen van gipsplaten, hang en sluitwerk, vloer aanleggen, uitbouw, aanbouw, overkappingen, serre, verlaagd plafond aanbrengen, kozijnen repareren en vervangen… Te veel om op te noemen! Neem nu contact op met J. Van Bemmel en zorg dat de klus wordt geklaard door vakman Klus- & Timmerwerken.

Betaalmethoden

Openingstijden J. van Bemmel Klus- & Timmerwerken Groenestraat 294 in Nijmegen

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van d.f. Montagebedrijf die het meest in de buurt ligt van de aan de Groenestraat 294 is de d.f. Montagebedrijf aan de Ericastraat 30.

Bedrijven in de buurt van J. van Bemmel Klus- & Timmerwerken Groenestraat 294 in Nijmegen

Meer timmerwerk in Nijmegen

Onze bezoekers over J. van Bemmel Klus- & Timmerwerken in Nijmegen

  • Telefonische bereikbaarheid:
    0%
    bereikbaar
  • Tevredenheid openingstijden:
    7.6
    (1 beoordeling)
  • Totaal:
    7.6
    1 beoordeling