Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Intrasurance Technology Services B.V.

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Telefoonnummer: 073-6154540 Telefoonnummer 2: 088-0114700 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Intrasurance Technology Services B.V.

Het leveren van software in licentie en/of gebruiksrechten in een Application Service Provider (ASP) of Software as a Service (SaaS) model, het verlenen van adviezen en het verzorgen van trainingen voor financiële dienstverleners op voornoemd gebied, het ontwikkelen, beheren en exploiteren van software en het verlenen van diensten voor informatieverwerking, het uitvoeren van automatiseringsprojecten, het geven van adviezen en het verlenen van diensten gericht op administratieve processen, systeemanalyse en programmering, het exploiteren en/of doen exploiteren van opleidingen gericht op informatisering en het verlenen van datawarehousing, het adviseren en ondersteunen van informatietechnologie, marketing, verkoop en distributie van computersoftware en aanverwante artikelen, alsmede het geven van advies en technische ondersteuning ten aanzien van het vorenstaande.

Openingstijden Intrasurance Technology Services B.V. Pettelaarpark 80 in Den Bosch

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Intelsurance Holding B.V. die het meest in de buurt ligt van de aan de Pettelaarpark 80 is de Intelsurance Holding B.V. aan de Einsteinlaan 20.

Bedrijven in de buurt van Intrasurance Technology Services B.V. Pettelaarpark 80 in Den Bosch

Meer software in Den Bosch

Onze bezoekers over Intrasurance Technology Services B.V. in Den Bosch