Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Tegelexclusief & Tegelwerken

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op koningsdag kunnen de openingstijden van Tegelexclusief & Tegelwerken afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Tegelexclusief & Tegelwerken of neem contact met hen op.
Mobiel: 06-44150793 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Tegelexclusief & Tegelwerken

Tegelexclusief & Tegelwerken Eindhoven heeft ruim 20 jaar ervaring en is gespecialiseerd op het gebied van: een complete renovatie van uw badkamer, toilet, keuken van A tot Z denk hierbij aan sloop-, leiding-, stuc-, elektra-, metsel-, kit- en tegelwerk of het maken van een verlaagd plafond met spots. Ook het leggen van een mooie nieuwe woonkamer – of terrasvloer evt. voorzien van vloerverwarming staan wij graag voor u klaar. Door onze kleinschaligheid en directe lijnen kunnen wij u voor projecten, verbouw, nieuwbouw of renovatie een zeer concurrerende prijs aanbieden, all-in. Wij houden van eerlijkheid en duidelijkheid, daarom krijgt u vooraf altijd een duidelijke offerte van ons en nemen wij de planning betreffende de te verrichten werkzaamheden met u door, zodat u als klant vooraf weet waar u aan toe bent en vooral wat de kosten zijn. U heeft te maken met een aanspreekpunt tot een mooi eindresultaat. Wij garanderen u een hoge kwaliteit en hoogwaardige afwerking . Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact op met Tegelexclusief & Tegelwerken.

Openingstijden Tegelexclusief & Tegelwerken Faradaystraat 2 in Eindhoven

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van P. Derkx Klus- & Tegelwerken die het meest in de buurt ligt van de aan de Faradaystraat 2 is de P. Derkx Klus- & Tegelwerken aan de Maria Montessoristraat 13.

Bedrijven in de buurt van Tegelexclusief & Tegelwerken Faradaystraat 2 in Eindhoven

Meer badkamer in Eindhoven

Onze bezoekers over Tegelexclusief & Tegelwerken in Eindhoven