Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Praktijk voor Fysiotherapie Drs. F.J.J. Roelants

(7.2)

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Telefoonnummer: 0342-412394 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Parkeergelegenheid

Op het terrein bij de praktijk zijn enkele parkeerplaatsen. Daarnaast kunt u ook parkeren in de parkeervakken op de Koterweg.

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Praktijk voor Fysiotherapie Drs. F.J.J. Roelants

Fysiotherapie is een beroepsgroep die zich bezig houdt met klachten aan het bewegingsapparaat. In de Praktijk Fysiotherapie Drs. F.J.J. Roelants hebben we een hele duidelijke en logische kijk op het functioneren van het bewegingsapparaat. Onderscheid door kwaliteit •Waar mogelijk is de behandeling gericht op de aanpak van de oorzaak van de problemen en niet op de symptomen. Dit klinkt heel logisch maar gebeurt vaak niet. De behandeling in deze praktijk sluit dan ook volledig aan op de klachten (werkwijze volgens methode D.A.M.). •We trachten met uitgebreid fysiotherapeutisch onderzoek, voor zover mogelijk, de oorzaak van de problemen vast te stellen. Dit zien wij als de basis van het kunnen aanpakken van het probleem. Dit duurt bij ons 50 minuten, dat is meestal ook langer dan u normaal gesproken gewend bent. •We stellen u als patiënt centraal, onder andere persoonlijke aandacht, nemen de klacht serieus •Bij ons in de praktijk is fysiotherapie maatwerk •Bij aanmelding plannen we u altijd binnen een paar werkdagen in voor een onderzoek •De patiënt tevredenheid is erg hoog Kortom FYSIOTHERAPIE ROELANTS, ZOALS FYSIOTHERAPIE BEDOELD IS.

Openingstijden Praktijk voor Fysiotherapie Drs. F.J.J. Roelants Koterweg 47 in Barneveld

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Collins Chiropractie B.V. die het meest in de buurt ligt van de aan de Koterweg 47 is de Collins Chiropractie B.V. aan de Churchillstraat 48.

Bedrijven in de buurt van Praktijk voor Fysiotherapie Drs. F.J.J. Roelants Koterweg 47 in Barneveld

Meer fysiotherapie in Barneveld

Onze bezoekers over Praktijk voor Fysiotherapie Drs. F.J.J. Roelants in Barneveld

  • Telefonische bereikbaarheid:
    100%
    bereikbaar
  • Algemene indruk van dit bedrijf:
    7.2
    (1 beoordeling)
  • Totaal:
    7.2
    1 beoordeling