Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Factor-W interieurontwerp

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op hemelvaartsdag kunnen de openingstijden van Factor-W interieurontwerp afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Factor-W interieurontwerp of neem contact met hen op.
Telefoonnummer: 06-18118331 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Factor-W interieurontwerp

BELEEF DE FEEL GOOD FACTOR VAN FENG SHUI! Factor-W ontwerpt en realiseert unieke interieurconcepten vanuit Feng Shui waarin het Welbevinden van de mens in WONEN en WERKEN centraal staat. Onze ambitie is om mensen gelukkig te maken in hun woon-of werkomgeving. Omdat een ieders welzijn in grote mate wordt bepaald door wat we fysiek voelen ontwerpt Factor-W haar interieurplannen vanuit de omgevingspsychologie van Feng Shui. Feng Shui bestudeert de wisselwerking tussen de mens en zijn omgeving. Feng Shui gaat daarbij niet alleen uit van de manier waarop onze hersenen reageren op de omgeving, maar tevens van de mee

Openingstijden Factor-W interieurontwerp Industriestraat 1-a in Huissen

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Interior ID die het meest in de buurt ligt van de aan de Industriestraat 1 is de Interior ID aan de Magdalena 21.

Bedrijven in de buurt van Factor-W interieurontwerp Industriestraat 1-a in Huissen

Meer interieur inrichting in Huissen

Onze bezoekers over Factor-W interieurontwerp in Huissen