Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


AvH Bouw

(6)

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op bevrijdingsdag kunnen de openingstijden van AvH Bouw afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van AvH Bouw of neem contact met hen op.
Mobiel: 06-10493673 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over AvH Bouw

AvH Bouw is een bouwbedrijf gevestigd in Velp (Noord-Brabant). AvH Bouw houdt zich bezig met alle voorkomende werkzaamheden in de bouw. Bij AvH Bouw zijn al uw nieuwbouwplannen en verbouwingen tot in de puntjes geregeld. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Kijk bijvoorbeeld op www.avhbouw.nl of neem contact op via e-mail of telefoon met AvH Bouw in Velp (Noord-Brabant).

Openingstijden AvH Bouw Tolschestraat 17 in Velp (Noord-Brabant)

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Vogelaars Infra Service die het meest in de buurt ligt van de aan de Tolschestraat 17 is de Vogelaars Infra Service aan de Vetwei 16.

Bedrijven in de buurt van AvH Bouw Tolschestraat 17 in Velp (Noord-Brabant)

Meer bouw in Velp (Noord-Brabant)

Onze bezoekers over AvH Bouw in Velp (Noord-Brabant)

  • Tevredenheid openingstijden:
    6
    (1 beoordeling)
  • Algemene indruk van dit bedrijf:
    6
    (1 beoordeling)
  • Beoordeling service van dit bedrijf:
    6
    (1 beoordeling)
  • Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf:
    6
    (1 beoordeling)
  • Totaal:
    6
    4 beoordelingen

Onze bezoekers over AvH Bouw in Velp (Noord-Brabant)

  • (2)

    Na ongeveer 4 jaar touwtrekken met AVH-Bouw uit Velp (NB), hebben wij de rechtszaak tegen AVH-Bouw gewonnen. Door een renovatie van AVH-Bouw zijn we van een goed functionerende badkamer naar een achenebbisj-badkamer gegaan. Ondanks dat we gewonnen hebben, zullen we een hoop tijd en geld kwijt zijn om alles weer in orde te krijgen. Ga géén mondelinge overeenkomst aan met AVH want dit geeft ruimte voor onbetrouwbaar gedrag van hun zijde! Vanaf het begin van hun werkzaamheden een dossier aanleggen (foto`s, berichten, etc.) is niet overbodig en kan de doorslag gegeven bij een rechtszaak. Moet nog wel erbij vermelden dat de financiële afhandeling van het vonnis door AVH-Bouw (wederom!) met een lakse houding is uitgevoerd. Voor ons in ieder geval nooit meer AVH-bouw uit Velp!

    14-06-2021