Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Witgoed Zeeland

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Klantenservice: 06-20134428 Telefoonnummer: 0111-407926 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Witgoed Zeeland

Witgoed Zeeland is een jong en flexibel bedrijf dat zich richt op het leveren van witgoedapparaten en inbouwapparatuur, gevestigd in Kerkwerve. Witgoed Zeeland wil zich van de markt onderscheiden door alles uit één hand aan te bieden; reparatie, inbouw en montage, verkoop van gerenommeerde merken zoals Atag, Pelgrim, Etna, Samsung, Bosch, Miele, Siemens, Indesit, Smeg. De bedrijfsfilosofie van Witgoed Zeeland in Kerkwerve is: kwaliteit voor een lage prijs met snelle levering c.q. montage en/of inbouw. Er worden dan ook vaste lage prijzen gehanteerd. Wilt u meer informatie over Witgoed Zeeland? Kijkt u dan gerust op www.witgoedzeeland.nl of neem even contact op!

Betaalmethoden

Openingstijden Witgoed Zeeland Kerkweg 13-17 in Kerkwerve

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Zeeland Keukens B.V. die het meest in de buurt ligt van de aan de Kerkweg 13 is de Zeeland Keukens B.V. aan de Kloosterweg 2.

Bedrijven in de buurt van Witgoed Zeeland Kerkweg 13-17 in Kerkwerve

Meer witgoed in Kerkwerve

Onze bezoekers over Witgoed Zeeland in Kerkwerve