Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Lennart-Sieraadontwerp

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Telefoonnummer: 0570-597871 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Website: https://www.lennart-sieraadontwerp.nl

Parkeergelegenheid

Parkeren is mogelijk onder het Boreelplein

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Bedrijfsprofielen

Social media

Over Lennart-Sieraadontwerp

Welkom bij Lennart Sieraadontwerp! Een beetje verstopt aan een prachtige binnenplaats zit Lennart Sieraadontwerp! In zijn stijlvol ingerichte winkel heeft hij tevens zijn werkplaats. Sinds 2011 is Lennart zelfstandig werkzaam als goud- en zilversmid. Hij heeft een prachtige eigen collectie trouwringen, ringen, colliers en oorbellen met mooie combinaties van edelmetalen zoals goud, zilver, titanium en zirkonium. Strakke vormen combineert hij subtiel met een klassieke parel of een geslepen edelsteen. Naast het maken van zijn eigen collectie, werkt Lennart ook graag in opdracht. Aan de hand van individuele wensen creëert hij sieraden op maat, zoals verlovingsringen en herinneringssieraden.

Betaalmethoden

Openingstijden Lennart-Sieraadontwerp Walstraat 20-Binnenplaats in Deventer

Welkom bij Lennart Sieraadontwerp!

Een beetje verstopt aan een prachtige binnenplaats zit Lennart Sieraadontwerp! In zijn stijlvol ingerichte winkel heeft hij tevens zijn werkplaats. Sinds 2011 is Lennart zelfstandig werkzaam als goud- en zilversmid.
Hij heeft een prachtige eigen collectie trouwringen, ringen, colliers en oorbellen met mooie combinaties van edelmetalen zoals goud, zilver, titanium en zirkonium. Strakke vormen combineert hij subtiel met een klassieke parel of een geslepen edelsteen.

Naast het maken van zijn eigen collectie, werkt Lennart ook graag in opdracht. Aan de hand van individuele wensen creëert hij sieraden op maat, zoals verlovingsringen en herinneringssieraden.

Onze bezoekers over Lennart-Sieraadontwerp in Deventer