Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Rijs Advocatenkantoor

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Telefoonnummer: 0575-775957 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Parkeergelegenheid

Aan de achterzijde van kantoor (ingang aan Berkelkade) is op eigen terrein beperkte (gratis) parkeergelegenheid beschikbaar. Voorts is aan de voorzijde ruime betaalde parkeergelegenheid beschikbaar.

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over Rijs Advocatenkantoor

Rijs Advocatenkantoor is een gespecialiseerd advocatenkantoor op het gebied van bestuursrecht, ruimtelijke ordening & milieu, geluidrecht, onroerend goedrecht, bouwrecht en huurrecht en is gevestigd in Zutphen. Met als uitvalsbasis de historische Hanzestad Zutphen in de stedendriehoek Zutphen, Deventer en Apeldoorn, kent het kantoor een sterke basis in het oosten van het land. Onze dienstverlening strekt zich echter uit over het gehele land. De cliënten van Rijs Advocatenkantoor bestaan uit bedrijven, (semi)overheden en particulieren. Wij verlenen hoogwaardige en betaalbare juridische diensten, gecombineerd met een persoonlijke en betrokken aanpak. Als gespecialiseerd advocatenkantoor adviseren en procederen wij veel over kwesties op het brede en complexe terrein van het bestuursrecht en vastgoed, zodat wij over veel kennis en ervaring op deze terreinen beschikken. Wij zijn dan ook uitstekend in staat om u bij te staan in al uw juridische uitdagingen op deze terreinen. Zoekt u een in bestuursrecht en vastgoed gespecialiseerde advocaat? Kijk onder ‘Diensten’ naar onze diensten op deze terreinen of neem gerust vrijblijvend contact op via telefoonnummer 0575-775957.

Betaalmethoden

Openingstijden Rijs Advocatenkantoor IJsselkade 15 in Zutphen

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van mr. Bart Sanders, Advocaat die het meest in de buurt ligt van de aan de IJsselkade 15 is de mr. Bart Sanders, Advocaat aan de IJsselkade 15.

Bedrijven in de buurt van Rijs Advocatenkantoor IJsselkade 15 in Zutphen

Meer advocaat in Zutphen

Onze bezoekers over Rijs Advocatenkantoor in Zutphen