Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Verloskundigenpraktijk De Kreek

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Mobiel: 06-22869260 Telefoonnummer: 0320-264215 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Verloskundigenpraktijk De Kreek

Verloskundig praktijk De Kreek ondersteunt u tijdens uw zwangerschap en biedt u en uw kind de zorg die nodig is. De Kreek is werkzaam in Lelystad en omgeving en zal u begeleiden u bij de bevalling en het kraambed thuis of in het ziekenhuis. Zowel doordeweeks als in het weekend kan er op afspraak worden langsgekomen. Elke werkdag hebben wij een telefonisch spreekuur om u tot dienst te zijn bij eventuele vragen. Naast de nodige zorg tijdens de zwangerschap en na de bevalling, biedt verloskundig praktijk De Kreek verschillende zwangerschapscursussen zoals Yoga, Reiki en Babymassage. Om zwangerschapsklachten te behandelen hebben wij ook een aanbod van verschillende therapieën en behandelingen die per persoon kunnen worden afgestemd. Wij bieden aan: spataderbehandeling, acupunctuur, homeopathie, voetreflex, mensendieck en lactatiekundige. Bent u geïnteresseerd? Dan geven wij u graag uitleg over welke behandeling het beste bij u past. Voor meer informatie horen wij graag van u!

Openingstijden Verloskundigenpraktijk De Kreek Kreek 148 in Lelystad

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Geboortecentrum Lotus die het meest in de buurt ligt van de aan de Kreek 148 is de Geboortecentrum Lotus aan de Texelstroom 36.

Bedrijven in de buurt van Verloskundigenpraktijk De Kreek Kreek 148 in Lelystad

Meer verloskundige in Lelystad

Onze bezoekers over Verloskundigenpraktijk De Kreek in Lelystad