Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Anouk van Wort - Interiors & Design

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Mobiel: 06-83344295 Telefoonnummer: 0118-591680 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over Anouk van Wort - Interiors & Design

Anouk van Wort - Interiors & Design is gevestigd in Middelburg. Wilt u uw huis prettig en mooi hebben en er tot rust kunnen komen na een drukke dag? Dan bent u bij Anouk van Wort aan het goede adres. Hier kunt u o.a. terecht voor interieuradvies, ontwerpen van interieurs, internationale stoffen en behang, lampen, homeaccessoires, meubelen, kleden en vloerbedekking. De merken waarmee Anouk van Wort werkt zijn: Osborne & Little, Designers Guild, Ralph Lauren, William Yeoward, Christian Lacroix, Lelievre, Cole & Son, Sonia Rykiel, Jean Paul Gaultier, Cassaro, Romo, Marc Alexander, Kirkby Design, Villa Nova en Mulberry Home enz.. Ook heeft Anouk een eigen label AVW met textiele homeaccessoires en tassen. Voor meer informatie kijk op de website!

Betaalmethoden

Openingstijden Anouk van Wort - Interiors & Design Lange Noordstraat 26 in Middelburg

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van De Interieur & Lifestyle Styliste die het meest in de buurt ligt van de aan de Lange Noordstraat 26 is de De Interieur & Lifestyle Styliste aan de Abeelseweg 23.

Bedrijven in de buurt van Anouk van Wort - Interiors & Design Lange Noordstraat 26 in Middelburg

Meer interieur inrichting in Middelburg

Onze bezoekers over Anouk van Wort - Interiors & Design in Middelburg