Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Box2Trade B.V.

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op bevrijdingsdag kunnen de openingstijden van Box2Trade B.V. afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Box2Trade B.V. of neem contact met hen op.
Telefoonnummer: 0181-213110 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Box2Trade B.V.

Box2Trade is een jong en dynamisch bedrijf dat service en flexibiliteit als kernwoorden heeft. Onze medewerkers hebben een jarenlange ervaring in de “containerbranche” en beseffen dan ook als geen ander hoe belangrijk het is om accuraat en adequaat te reageren om u snel een passende oplossing te bieden. Ons depot ligt midden in de haven van Rotterdam, direct aan de snelweg en vlakbij de grote zee- en railterminals. U kunt bij ons van 6:00uur tot 23:00uur terecht om containers af te halen of in te leveren. Wilt u liever dat wij de containers bij u komen aanleveren per autokraan of binnenvaartschip, vraag dan naar onze scherpe tarieven. Buiten ons groot aanbod van gebruikte containers hebben wij ook altijd een ruime voorraad nieuwe containers die wij in elke gewenste kleur kunnen leveren.

Openingstijden Box2Trade B.V. Seattleweg 11 in Pernis

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Carrier Transicold Netherlands B.V. die het meest in de buurt ligt van de aan de Seattleweg 11 is de Carrier Transicold Netherlands B.V. aan de Klompenmakerstraat 29.

Bedrijven in de buurt van Box2Trade B.V. Seattleweg 11 in Pernis

Meer aanhangwagen in Pernis

Onze bezoekers over Box2Trade B.V. in Pernis