Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Get Beauty

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Telefoonnummer: 030-2213368 Mobiel: 06-81643317 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Get Beauty

Welkom bij Nagelstudio Get Beauty in Houten Bij ons kunt u terecht voor kunstnagels behandelingen zoals gelnagels zetten, acrylnagels zetten, nail art, manicure en spa pedicure, nagelbijten en bruidsnagels en make - up. Verwen uw handen en voeten Verzorgde handen en nagels zijn de eerste indruk die mensen van je krijgen bij een ontmoeting. Wij kunnen u er bij helpen een mooi visitekaartje achter te laten door je handen en nagels goed te verzorgen. Kwaliteit en hygiëne staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom werken wij met een personal care kit systeem. Iedere klant heeft zijn eigen set vijlen en borstel. Wij werken uitsluiten met hoge kwaliteit producten van Magnetic. Wij werken volgens afspraak, dus' s'avonds is ook mogelijk.

Betaalmethoden

Openingstijden Get Beauty Wilgenkade 11 in Houten

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Sarah Ann Hand- en Nagelverzorgingsinstituut die het meest in de buurt ligt van de aan de Wilgenkade 11 is de Sarah Ann Hand- en Nagelverzorgingsinstituut aan de Koperslagersgilde 1.

Bedrijven in de buurt van Get Beauty Wilgenkade 11 in Houten

Meer schoonheidssalon in Houten

Onze bezoekers over Get Beauty in Houten