Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Prolin Techniek

(5)

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Mobiel: 06-22576230 Mobiel 2: 06-22546258 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Prolin Techniek

Prolin AV-Techniek is een jong facilitair productiebedrijf met als doel de bezoeker met uw boodschap daadwerkelijk te ‘raken’. Ons team ontwerpt, creëert belevenissen en ervaringen met beeld / licht en geluid overal in en om Friesland. Bouwen aan uw idee, waarbij het niet uitmaakt of het voor 10 of 10.000 personen is. Door onze jarenlange ervaring, van ons enthousiaste en kundige team van technici, heeft u aan ons een goede partner voor de meest uiteenlopende evenementen, waarbij we ons verdiepen in de situatie en wensen van elke klant om zo binnen het gestelde budget het maximale resultaat te bereiken. Gespecialiseerd in bedrijfspresentatie, evenementen, verhuur en installatie / onderhoud van audio en visuele apparatuur. Onze kracht: een persoonlijke relatie in combinatie met ervaring, service gerichtheid, en flexibiliteit voor het optimale resultaat. Neem gerust contact op als u meer informatie of advies wilt over de onderstaande activiteiten en overtuig u zelf: * Verhuur of producties van licht-, geluid- en videotechniek. * Bedrijfspresentatie voor beurzen, opendagen of reclame doeleinden. * Onderhoud- / installatiewerkzaamheden. * Advies, projectbegeleiding en evenementorganisatie. * Events, concepten & experiences. U kunt hierbij denken aan: vergadering, product presentatie, jubileum, opening, beursstand, conferentie, popfestival, concert of theaterproductie.

Openingstijden Prolin Techniek Jupiterweg 26 in Leeuwarden

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Koos Reklame die het meest in de buurt ligt van de aan de Jupiterweg 26 is de Koos Reklame aan de Plutoweg 4.

Bedrijven in de buurt van Prolin Techniek Jupiterweg 26 in Leeuwarden

Meer kunst in Leeuwarden

Onze bezoekers over Prolin Techniek in Leeuwarden

  • Tevredenheid openingstijden:
    3.6
    (5 beoordelingen)
  • Algemene indruk van dit bedrijf:
    4.6
    (4 beoordelingen)
  • Beoordeling service van dit bedrijf:
    5.8
    (4 beoordelingen)
  • Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf:
    5.8
    (4 beoordelingen)
  • Totaal:
    5
    17 beoordelingen