Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Badkamerwereld.nl

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op hemelvaartsdag kunnen de openingstijden van Badkamerwereld.nl afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Badkamerwereld.nl of neem contact met hen op.
Telefoonnummer: 024-3012100 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over Badkamerwereld.nl

Badkamerwereld.nl is een van de grootste badkamer en sanitair leveranciers van Nederland. Wij bieden u het meest complete assortiment in sanitair en onderdelen voor uw badkamer en toilet. Van eenvoudig sanitair tot super de- luxe sanitair. Door ons gevarieerde aanbod kunt u altijd een keus maken voor de inrichting van uw badkamer of toilet, en dat tegen zeer voordelige prijzen. Heeft u vragen over een bepaald artikel, of moeite met de indeling van uw badkamer of toilet, dan staan onze medewerkers altijd voor u klaar. Combineer gemak met extra service, en bestel bij Badkamerwereld.nl. Tevens worden bestellingen vanaf € 100 gratis thuisbezorgd!

Betaalmethoden

Openingstijden Badkamerwereld.nl Baelschot 10 in Eindhoven

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Nora Fietsen die het meest in de buurt ligt van de aan de Baelschot 10 is de Nora Fietsen aan de Rauwveld 9.

Bedrijven in de buurt van Badkamerwereld.nl Baelschot 10 in Eindhoven

Meer webshop en postorder in Eindhoven

Onze bezoekers over Badkamerwereld.nl in Eindhoven