Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


ROED werkt

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op bevrijdingsdag kunnen de openingstijden van ROED werkt afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van ROED werkt of neem contact met hen op.
Telefoonnummer: 0165-546045 Mobiel: 06-24160097 Hoofdkantoor: 0165-856830 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Parkeergelegenheid

Oprit en eigen parkeer plaats.

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over ROED werkt

ROED staat voor re-integratie, onderzoek, educatie en diagnostiek . ROED, een praktijk uit Roosendaal, betreft jong volwassenen van 17 t/m 27 jaar met een ADHD, ADD, PDD NOS en of zeer licht verstandelijke beperking. Daar waar deze jongeren en of ouders vast lopen, geeft ROED na een deskundig onderzoek een passend advies. ROED biedt eigen werkplekken en begeleidt in het zoeken naar een passende baan betreffende bovenstaande doelgroep.

Betaalmethoden

Openingstijden ROED werkt Moutberg 13-A in Roosendaal

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Jaxie! Praktijk voor Kinderpsychol. en Orthopedag. die het meest in de buurt ligt van de aan de Moutberg 13 is de Jaxie! Praktijk voor Kinderpsychol. en Orthopedag. aan de Bergrand 234.

Bedrijven in de buurt van ROED werkt Moutberg 13-A in Roosendaal

Meer psycholoog in Roosendaal

Onze bezoekers over ROED werkt in Roosendaal