Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Centrum De Rond

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op hemelvaartsdag kunnen de openingstijden van Centrum De Rond afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Centrum De Rond of neem contact met hen op.
Telefoonnummer: 050-5259195 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Parkeergelegenheid

vrij parkeren in de wijk

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Centrum De Rond

Praktijk voor psycho-, hypno- en traumatherapie; supervisie en leertherapie alsmede cursussen en workshops op het gebied van geestelijke gezondheidszorg vanuit integratie van reguliere behandelmethodieken, spirituele behandelmethodieken en de geneeswijzen en visies van oude natuurvolkeren. Sinds begin 2012 is Jacqueline de Rond licensed teacher van de uit de USA afkomstige 4-daagse workshop 'Awakening the Illuminated Heart' van Drunvalo Melchizedek. Deze workshop is geaccrediteerd als bijscholing voor alternatieve hulpverleners.

Openingstijden Centrum De Rond R. Schumanstraat 2 in Groningen

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Mts. Eerstelijnspsychol.prakt. Triade die het meest in de buurt ligt van de aan de R. Schumanstraat 2 is de Mts. Eerstelijnspsychol.prakt. Triade aan de Sportlaan 2.

Bedrijven in de buurt van Centrum De Rond R. Schumanstraat 2 in Groningen

Meer psycholoog in Groningen

Onze bezoekers over Centrum De Rond in Groningen