Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Osteopathiepraktijk Erwin ter Laak D.O.

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Mobiel: 06-53686828 Telefoonnummer: 053-4346425 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Parkeergelegenheid

Gratis parkeren voor de praktijk.

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over Osteopathiepraktijk Erwin ter Laak D.O.

Osteopathiepraktijk Erwin ter Laak heeft drie osteopathie praktijken, respectievelijk in Stokhorst Enschede, Holten en Rijssen. Osteopathie is een holistische aanpak van functiestoornissen in ons lichaam. Een holistische aanpak betekent dat de osteopaat verder kijkt dan enkel de plaats waar de klacht zit, maar zich focust op het vinden van de oorzaak van de klacht. Osteopaat Erwin ter Laak zal de beweeglijkheid en functie op het niveau van de schedel, interne organen en bewegingsapparaat onderzoeken en behandelen, om zo de oorzaak van de klacht te vinden en de behandeling samen te stellen. Osteopaat Erwin ter Laak D.O. heeft bijna 15 jaar ervaring in de osteopathie. Zowel baby's, kinderen als volwassenen zijn hier aan het juiste adres. Een verwijzing is niet nodig. U bent van harte welkom bij één van de osteopathiepraktijken van Erwin ter Laak: Bouwhuishorst 22 7531 EZ Enschede (Stokhorst) Oranjestraat 73/A 7451 CB Holten Roelf Bosmastraat 39/B 7462 MZ Rijssen Heeft u nog vragen en/of wilt u meer informatie neem dan gerust telefonisch contact op met Osteopathiepraktijk Erwin ter Laak respectievelijk gevestigd in Stokhorst Enschede, Holten en Rijssen.

Openingstijden Osteopathiepraktijk Erwin ter Laak D.O. Bouwhuishorst 22 in Enschede

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Osteopathie Kooijman die het meest in de buurt ligt van de aan de Bouwhuishorst 22 is de Osteopathie Kooijman aan de Bouwhuishorst 22.

Bedrijven in de buurt van Osteopathiepraktijk Erwin ter Laak D.O. Bouwhuishorst 22 in Enschede

Meer osteopaat in Enschede

Onze bezoekers over Osteopathiepraktijk Erwin ter Laak D.O. in Enschede