Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


De Horizon Natural Health & Care, Natuurgeneeskunde en Bioresonantietherapie

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op bevrijdingsdag kunnen de openingstijden van De Horizon Natural Health & Care, Natuurgeneeskunde en Bioresonantietherapie afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van De Horizon Natural Health & Care, Natuurgeneeskunde en Bioresonantietherapie of neem contact met hen op.
Telefoonnummer: 024-6414800 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over De Horizon Natural Health & Care, Natuurgeneeskunde en Bioresonantietherapie

Praktijk voor Natuurgeneeskunde, Kinesiologie en Bioresonantietherapie. De Horizon Natural Health & Care biedt een pakket aan van diverse Natuurgeneeskundige behandelingen, Bioresonantietherapie, geeft begeleiding bij leer- en gedragsproblemen. De verschillende therapieën zijn erop gericht het zelfgenezend vermogen van het lichaam weer op gang te helpen. Voor het bedrijfsleven zijn er speciale mogelijkheden om in te spelen op de gezondheid en vitaliteit van de medewerkers en zo het ziekteverzuim terug te dringen. De Horizon Natural Health & Care ontwikkelde een “Op Maat " formule voor het bedrijfsleven. Het doel is een persoonlijke gezonde balans tussen werk en welzijn te creëren waarbij het arbeidsverzuim zo beperkt mogelijk blijft. Wij bieden hiervoor speciale ondersteuning en workshops aan om in te spelen op de gezondheid en vitaliteit van uw medewerkers.

Betaalmethoden

Openingstijden De Horizon Natural Health & Care, Natuurgeneeskunde en Bioresonantietherapie Kelvinstraat 18-A in Wijchen

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van ZoFa - Zorg Facilitatie die het meest in de buurt ligt van de aan de Kelvinstraat 18 is de ZoFa - Zorg Facilitatie aan de Vijverlaan 26.

Bedrijven in de buurt van De Horizon Natural Health & Care, Natuurgeneeskunde en Bioresonantietherapie Kelvinstraat 18-A in Wijchen

Meer therapie in Wijchen

Onze bezoekers over De Horizon Natural Health & Care, Natuurgeneeskunde en Bioresonantietherapie in Wijchen