Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Stukadoorsbedrijf Bouwservice Odekerken

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op hemelvaartsdag kunnen de openingstijden van Stukadoorsbedrijf Bouwservice Odekerken afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Stukadoorsbedrijf Bouwservice Odekerken of neem contact met hen op.
Mobiel: 06-28596908 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Stukadoorsbedrijf Bouwservice Odekerken

Wij zijn een klein gediplomeerd, VCA gecertificeerd bedrijf dat gespecialiseerd is in het stucadoorswerk van wanden, plafonds, het aanbrengen van spachtelputz en sierpleister voor nieuwbouw, verbouw en renonatie. U kunt bij Bouwservice Odekerken terecht voor het stucwerk van uw woning, winkel of kantoor in Sittard-Geleen of omstreken. Ook kunt u bij ons terecht voor eventueel alle soorten metselwerk en lijmen van kalkzandstenen en Ytong cellenbetonblokken. Vakkundigheid, netheid en betrouwbare afspraken, staan bij Bouwservice Odekerken hoog in het vaandel geschreven en zorgt dat de werkplek altijd schoon wordt achtergelaten.

Openingstijden Stukadoorsbedrijf Bouwservice Odekerken Mairestraat 15 in Munstergeleen

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van FLM Klusbedrijf die het meest in de buurt ligt van de aan de Mairestraat 15 is de FLM Klusbedrijf aan de Henri ter Hallsingel 82.

Bedrijven in de buurt van Stukadoorsbedrijf Bouwservice Odekerken Mairestraat 15 in Munstergeleen

Meer stukadoor in Munstergeleen

Onze bezoekers over Stukadoorsbedrijf Bouwservice Odekerken in Munstergeleen