Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Puur Staal

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op hemelvaartsdag kunnen de openingstijden van Puur Staal afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Puur Staal of neem contact met hen op.
Mobiel: 06-21620113 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over Puur Staal

Wij zijn Puur Staal. We combineren gave ideeën, bijzonder materiaal, vakmanschap en de nieuwste technieken tot een bijzonder eindproduct. Wij houden van staal, metaal, roest en alles wat daarmee te maken heeft. Onze passie drijft ons op zoek naar de nieuwste technieken, innovaties en bijzondere creaties. We werken veel met metaalafval en cortenstaal. Dit duurzame staal is onverwoestbaar, gaat jaren mee en krijgt een prachtige roestbruine kleur. Ons materiaal kopen we in bij vertrouwde leveranciers. Alles wat me maken komt uit onze eigen Makerij, waar je van harte welkom bent.

Betaalmethoden

Openingstijden Puur Staal Hoogslabroekseweg 1-A in Uden

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Staalconstr.- en Inst.bedr. Van den Akker B.V. die het meest in de buurt ligt van de aan de Hoogslabroekseweg 1 is de Staalconstr.- en Inst.bedr. Van den Akker B.V. aan de Bus 15.

Bedrijven in de buurt van Puur Staal Hoogslabroekseweg 1-A in Uden

Meer metaal in Uden

Onze bezoekers over Puur Staal in Uden