Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Hoveniersbedrijf Sander Braat

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Mobiel: 06-48251249 Mobiel 2: 06-11414012 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Hoveniersbedrijf Sander Braat

Mijn naam is Sander Braat, 26 jaar, ex-student Prinsentuin College, nu zelfstandig ondernemer & passie voor tuinieren bij Hoveniersbedrijf Sander Braat. "Via mijn stages op het Prinsentuin kwam ik in contact met klanten. Al snel werd ik gevraagd of ik klusjes voor ze wilde doen. Vanaf mijn 18e heb ik dan ook al mijn eigen hoveniersbedrijf. Aanvankelijk ging ik naar school voor de praktische vaardigheden. Tijdens mijn studie ben ik veel meer theoretische zaken op gaan pakken. En daar ben ik nu goed mee, want een eigen bedrijf vraagt om plantenkennis, een goed ondernemingsplan en de nodige administratieve vaardigheden." Nu zijn we werkzaam met een enthousiast team voor het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van prachtige tuinen. Tevens leggen we jaarlijks vele m2 bestratingen, van parkeerplaatsen met klinkers tot en met onze specialisatie in keramische/natuurstenen tegels.

Betaalmethoden

Openingstijden Hoveniersbedrijf Sander Braat Burgemeester van Campenhoutstraat 58 in Made

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Braat Hoveniers die het meest in de buurt ligt van de aan de Burgemeester van Campenhoutstraat 58 is de Braat Hoveniers aan de Burgemeester van Campenhoutstraat 58.

Bedrijven in de buurt van Hoveniersbedrijf Sander Braat Burgemeester van Campenhoutstraat 58 in Made

Meer hovenier in Made

Onze bezoekers over Hoveniersbedrijf Sander Braat in Made