Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Praktijk Het Waaltje

(7.6)

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Telefoonnummer: 06-10501241 Telefoonnummer 2: 0180-557002 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Praktijk Het Waaltje

Praktijk het Waaltje werkt samen met u aan uw gezondheid. U kunt bij ons terecht voor voedingsadvies of een 100% natuurlijke afslankkuur wanneer u wat wilt afvallen. Bij Praktijk het Waaltje maken wij gebruik van natuurgeneeskunde en verhelpen wij bijvoorbeeld darmproblemen. U kunt zonder verwijzing bij ons terecht, en de meeste verzekeraars kennen een consultvergoeding toe. Naast dat wij u kunnen helpen , middel van bijvoorbeeld electroacupunctuur of oligo therapie ook andere klachten verhelpen, zoals overgangsklachten. Voor meer informatie over onze diensten verwijzen wij u graag naar de website van Praktijk het Waaltje. Even bellen mag natuurlijk ook altijd.

Openingstijden Praktijk Het Waaltje Waalweg 21 in Ridderkerk

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Anke Simons Natuurgeneeskunde voor vrouwen die het meest in de buurt ligt van de aan de Waalweg 21 is de Anke Simons Natuurgeneeskunde voor vrouwen aan de Waalweg 21.

Bedrijven in de buurt van Praktijk Het Waaltje Waalweg 21 in Ridderkerk

Meer alternatieve geneeskunde in Ridderkerk

Onze bezoekers over Praktijk Het Waaltje in Ridderkerk

  • Tevredenheid openingstijden:
    7.6
    (1 beoordeling)
  • Totaal:
    7.6
    1 beoordeling