Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Intro Personeel

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Telefoonnummer: 0184-444100 Telefoonnummer 2: 0180-553544 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Parkeergelegenheid

Ruime parkeergelegenheid rond ons kantoor!

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over Intro Personeel

Intro Personeel werkt vanuit vijf vestigingen met enthousiaste mensen. Onze kracht is dat we werken vanuit persoonlijk ondernemerschap. Wij gaan voor duurzame relaties met onze klanten; dit kan alleen wanneer we vaste aanspreekpunten en stabiele factoren in ons werk zijn. Dit realiseren wij door goede opleidingen te volgen en mensen voor de lange termijn aan te nemen met ervaring in dit vakgebied. We hebben ons in de afgelopen vijf jaar gespecialiseerd in detacheringen, werving & selectie, uitzenden, payrollen, assesments en trainingen. Neem contact met ons op als u of jij op zoek bent naar een baan! Daarnaast komen wij graag in contact met ondernemers die op zoek zijn naar stabiele werknemers én een bureau met kennis en ervaring!

Openingstijden Intro Personeel De Korf 55 in Krimpen aan den Ijssel

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Randstad die het meest in de buurt ligt van de aan de De Korf 55 is de Randstad aan de De Korf 24.

Bedrijven in de buurt van Intro Personeel De Korf 55 in Krimpen aan den Ijssel

Meer arbeidsbureau in Krimpen aan den Ijssel

Onze bezoekers over Intro Personeel in Krimpen aan den Ijssel