Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


ONTKNELLEN

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op koningsdag kunnen de openingstijden van ONTKNELLEN afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van ONTKNELLEN of neem contact met hen op.
Mobiel: 06-12917171 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Parkeergelegenheid

Gratis parkeren op loopafstand.

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over ONTKNELLEN

Moeiteloos jezelf zijn, liefdevol samenzijn Ik help je op een snelle manier uit de knel: jou als mens of jullie als koppel. Ik doe niet aan graven in het verleden: het verleden kan immers toch niet worden veranderd. Emoties en miscommunicatie worden ervaren in het hier en nu: vaak zijn dat energieslurpers. Herkenbaar? Als coach sluit ik me aan bij de belevingswereld van de mens(en) die ik voor me heb. Om deze reden ga ik met iedereen op een eigen manier aan de slag; in sessies werkt dat fantastisch. Nadeel is dat ik hierdoor vooraf geen vast programma kan geven. ONTKNELLEN is gevestigd in Deventer. Neemt u gerust contact op met ONTKNELLEN.

Betaalmethoden

Openingstijden ONTKNELLEN Bergschild 14 in Deventer

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Vendicum die het meest in de buurt ligt van de aan de Bergschild 14 is de Vendicum aan de Scheepvaartstraat 6.

Bedrijven in de buurt van ONTKNELLEN Bergschild 14 in Deventer

Meer coaching in Deventer

Onze bezoekers over ONTKNELLEN in Deventer