Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Ma Rosa Kinderopvang

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op hemelvaartsdag kunnen de openingstijden van Ma Rosa Kinderopvang afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Ma Rosa Kinderopvang of neem contact met hen op.
Mobiel: 06-33697866 Telefoonnummer: 010-8417830 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over Ma Rosa Kinderopvang

Ma Rosa Kinderopvang is een erkende, kleinschalige en flexibele kinderopvang aan huis voor kinderen van 0-6 jaar oud. Deze vorm van kinderopvang wordt ook eens "Gastouderopvang" genoemd. Ma Rosa staat garant voor Een Positieve en persoonlijke benadering Een huiselijke en gezellige sfeer Een warm en liefde volle aanpak Kind gericht kleinschalig Professioneel Flexibel Creatief En met veel ervaring! Daarnaast biedt Ma Rosa vele extra's zoals Een besloten pagina voor ouders op facebook Een VVE (voor-en vroegschoolse educatie) programma "KIKI " Een speciale activiteiten aanbod voor peuters "Peuteractiviteitenweb" Bent u op zoek naar de aller-leukste gastoudervang van Rotterdam Ommoord en omgeving? Dan bent u bij Ma Rosa Kinderopvang op het juiste adres!

Openingstijden Ma Rosa Kinderopvang Albert Camusplaats 179 in Rotterdam

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Peuteropvang Nansenplaats die het meest in de buurt ligt van de aan de Albert Camusplaats 179 is de Peuteropvang Nansenplaats aan de Nansenplaats 4.

Bedrijven in de buurt van Ma Rosa Kinderopvang Albert Camusplaats 179 in Rotterdam

Meer kinderdagverblijf in Rotterdam

Onze bezoekers over Ma Rosa Kinderopvang in Rotterdam