Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Dokter Ongediertebestrijding B.V.

(8.1)

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Hoofdkantoor: 088-8010300 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Dokter Ongediertebestrijding B.V.

Dokter Ongediertebestrijding B.V. helpt u van uw ongedierte af. Neem gerust contact op met Dokter Ongediertebestrijding B.V. om een afspraak te maken.

Betaalmethoden

Openingstijden Dokter Ongediertebestrijding B.V. Spoorlaan 334 in Tilburg

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van ongediertebestrijding stolk die het meest in de buurt ligt van de aan de Spoorlaan 334 is de ongediertebestrijding stolk aan de Surinamelaan 88.

Bedrijven in de buurt van Dokter Ongediertebestrijding B.V. Spoorlaan 334 in Tilburg

Meer ongediertebestrijding in Tilburg

Onze bezoekers over Dokter Ongediertebestrijding B.V. in Tilburg

  • Tevredenheid openingstijden:
    8.2
    (23 beoordelingen)
  • Algemene indruk van dit bedrijf:
    8.2
    (25 beoordelingen)
  • Beoordeling service van dit bedrijf:
    8
    (23 beoordelingen)
  • Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf:
    7.9
    (22 beoordelingen)
  • Totaal:
    8.1
    93 beoordelingen

Onze bezoekers over Dokter Ongediertebestrijding B.V. in Tilburg

  • (10)


    We hebben normaal nooit last van muizen, echter moesten we toch een bedrijf bellen om hiervan af te komen. Vrienden hadden toevallig gebruik gemaakt van de Muizen dokter dus hierdoor hebben wij dit bedrijf ook ingeschakeld. Mario die langs kwam heeft alle geinspecteerd en heeft ook meteen de bestrijding uitgevoerd. Na 1 keer waren de muizen helaas niet weg. Daarom hebben we nu 2 extra bestrijdingen in gepland en nu is ons muizenprobleem gelukkig opgelost.

    25-01-2017
  • (9.5)

    We zijn blij met de hulp van de Muizendokter. nadat mijn vrouw nogal geschrokken was van de muis die opeens in ee keuken stond hebben wij ze gebeld. De man die langs kwam heeft ons uitgelegd waar ze binnenkwamen en dit gat voor ons gedicht. Ook is er gif uitgezet op de plaatsen waar de muizen gaan zitten. Hij is in totaal 3 keer langsgeweest nu en we hebben geen muis meer gezien.

    23-01-2017
  • (10)

    Pas geleden hebben we gebruik gemaakt van de diensten van de Muizendokter, we zijn tevreden over de geboden service, ze waren de volgende dag meteen aanwezig voor een bestrijding de medewerker welke bij ons langskwam was een aardige man die ons ook nog wat handige weetjes wist te vertellen.

    13-01-2017
  • (10)

    We hadden eerst een aantal muizenvallen geplaatst in de hoop dat we de muis welke we telkens in ons plafond hoorden, te kunnen vangen. Na aan paar maanden hoorden we echter nog steeds geritsel uit het plafond komen. Toen op zoek gegaan naar een bestrijdingsbedrijf om ons te helpen. Uiteindelijk mensen van Muizendokter gesproken en na een telefoontje konden ze de volgende dag langs komen. We hebben uiteindelijk drie bestrijdingen afgenomen en nu is de muis/muizen verdwenen.

    13-01-2017
  • (10)

    In ons restaurant hadden we last van muizen. Wat uiteraard niet echt prettig is voor de klanten, dus vandaar dat we een bestrijdingsdienst hebben gebeld. Uiteindelijk voor Muizendokter gekozen aangezien ze voor een gratis inspectie langs konden komen. Uiteindelijk hebben we ook twee bestrijdingen afgenomen en nu zijn we van de muizen af.

    06-01-2017
  • (10)

    We zijn heel goed geholpen door dit bedrijf. Ze hebben een snelle service, ruime openingstijden en een goede bereikbaarheid.

    05-01-2017
  • (10)

    Blij met de ruime openingstijden, ze komen ook op zaterdag en zondag langs, dat scheelt weer vrije dagen.

    24-11-2016
  • (10)

    Goede service en ook open op zaterdag en zondag.

    24-11-2016