Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Hondenuitlaatservice Colette

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op hemelvaartsdag kunnen de openingstijden van Hondenuitlaatservice Colette afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Hondenuitlaatservice Colette of neem contact met hen op.
Mobiel: 06-13189633 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over Hondenuitlaatservice Colette

Mijn naam is Colette van den Brom, al van jongs af aan heb ik een passie voor honden. Na jaren op kantoor gewerkt te hebben, heb ik de knoop doorgehakt en ben ik mijn passie gaan najagen. Ik heb eind 2011 de opleiding 'hondenuitlaatservice' bij de Martin Gaus Academy gevolgd, succesvol afgesloten en vanaf januari 2012 officieel gestart! Mijn visie is om een veilige betrouwbare hondenuitlaatservice op te zetten waarbij persoonlijke aandacht vooraan staat. Dus woont u in Amsterdam, Diemen, Duivendrecht, Abcoude, of Ouderkerk a/d Amstel en heeft u een leuke, lieve, sociale hond maar niet altijd de tijd voor een uitgebreide wandeling, neem dan contact met mij op.

Betaalmethoden

Openingstijden Hondenuitlaatservice Colette Kelbergen 216 in Amsterdam

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van MBDH Training die het meest in de buurt ligt van de aan de Kelbergen 216 is de MBDH Training aan de Vierhuysen 30.

Bedrijven in de buurt van Hondenuitlaatservice Colette Kelbergen 216 in Amsterdam

Meer dierenverzorging in Amsterdam

Onze bezoekers over Hondenuitlaatservice Colette in Amsterdam