Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Yesterday's Classics Trouwauto's

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Mobiel: 06-15647082 Telefoonnummer: 010-5912801 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Yesterday's Classics Trouwauto's

Uit liefde voor oldtimers is het idee ontstaan om anderen mee te laten genieten van het rijden in een klassieke auto. Wij bieden u de gelegenheid om deze bijzondere ervaring met ons te delen. Wilt u stijlvol worden gereden omdat u gaat trouwen of heeft u een jubileum, een bijzondere gelegenheid, of bereikt u een speciale leeftijd? Wij hebben voor u een exclusieve Buick 4-door Sedan uit 1929 met chauffeur, aangepast met modern comfort om uw mooiste dag helemaal compleet te maken of voor degenen die meer van sportief houden hebben wij een mooie Porsche 356 Speedster (replica) uit 1957 in de kleur van de liefde. Deze 2-seater mag door u zelf worden bestuurd. Onze laatste aanwinst is een zeer byzondere Buick Super Convertible uit 1947. Dit is een echte Hot Rod voor de liefhebbers onder ons. Deze imposante klassieker wordt nu nog aangepast, zodat deze binnenkort kan worden geboekt met chauffeur. Bekijk onze website en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Betaalmethoden

Openingstijden Yesterday's Classics Trouwauto's Het Ambacht 13-c in Maasland

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Nauticas Marine Services B.V. die het meest in de buurt ligt van de aan de Het Ambacht 13 is de Nauticas Marine Services B.V. aan de Haven 27.

Bedrijven in de buurt van Yesterday's Classics Trouwauto's Het Ambacht 13-c in Maasland

Meer verhuur voertuigen in Maasland

Onze bezoekers over Yesterday's Classics Trouwauto's in Maasland