Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!



Uitlijnspecialist Van der Velden

(6)

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op bevrijdingsdag kunnen de openingstijden van Uitlijnspecialist Van der Velden afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Uitlijnspecialist Van der Velden of neem contact met hen op.
Telefoonnummer: 0416-382878 Mobiel: 06-48150010 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Website: www.uitlijnspecialistvandervelden.nl

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Uitlijnspecialist Van der Velden

uitlijnen is belangrijker dan u misschien denkt. Als uw auto goed uitgelijnd is, rijdt deze prettiger en zal zuiniger zijn in brandstofverbruik. Ook bandenslijtage en slijtage van o.a. ophangrubbers en kogels kan veel te lijden hebben met een slecht uitgelijnde auto. De wielstanden (waar het bij het uitlijnen om draait) kunnen veranderen door bijvoorbeeld: een aanrijding, het bekende stoeprandje en na het vervangen van o.a. schokbrekers, draagarmen, stuurkogels en fuseekogels. Voor een auto die normaal gebruikt wordt, adviseren we 1 X per jaar uitlijnen. Maar ook een auto die altijd zeer netjes gereden is kan na een paar jaar al aan uitlijnen toe zijn i.v.m. slijtage van onderdelen van de ophanging. Wij voeren altijd een 4 WIEL UITLIJNING uit, wat de enige juiste manier is . Ook voor uw Oldtimer kunt u bij ons terecht, maar hiervoor vragen wij u om van te voren een afspraak te maken

Openingstijden Uitlijnspecialist Van der Velden Kasteeldreef 32 in Drunen

uitlijnen is belangrijker dan u misschien denkt.

Als uw auto goed uitgelijnd is, rijdt deze prettiger en zal zuiniger zijn in brandstofverbruik.

Ook bandenslijtage en slijtage van o.a. ophangrubbers en kogels kan veel te lijden hebben met een slecht uitgelijnde auto.

De wielstanden (waar het bij het uitlijnen om draait) kunnen veranderen door bijvoorbeeld: een aanrijding, het bekende stoeprandje en na het vervangen van o.a. schokbrekers, draagarmen, stuurkogels en fuseekogels.

Voor een auto die normaal gebruikt wordt, adviseren we 1 X per jaar uitlijnen.

Maar ook een auto die altijd zeer netjes gereden is kan na een paar jaar al aan uitlijnen toe zijn i.v.m. slijtage van onderdelen van de ophanging.

Wij voeren altijd een 4 WIEL UITLIJNING uit, wat de enige juiste manier is .

Ook voor uw Oldtimer kunt u bij ons terecht, maar hiervoor vragen wij u om van te voren een afspraak te maken

Onze bezoekers over Uitlijnspecialist Van der Velden in Drunen

  • Telefonische bereikbaarheid:
    100%
    bereikbaar
  • Tevredenheid openingstijden:
    6
    (1 beoordeling)
  • Algemene indruk van dit bedrijf:
    6
    (1 beoordeling)
  • Totaal:
    6
    2 beoordelingen