Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Meubelstoffeerderij W.F.G.L. Schröder

(6)

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Mobiel: 06-51745350 Telefoonnummer: 075-6843901 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over Meubelstoffeerderij W.F.G.L. Schröder

Meubelstoffeerderij Schröder is gevestigd in Oostzaan, een kleine tien minuten rijden van Amsterdam. Meubelstoffeerderij Schröder is een ambachtelijke meubelstoffeerderij. Meubelstoffeerderij Schröder worden alle meubels met de hand gestoffeerd, dit betekent dat er uren werk in elk meubel zitten. Meubelstoffeerderij Schröder is gespecialiseerd in het herstofferen van antieke meubels. Meubelstoffeerderij Schröder staat bekend om haar vakmanschap en kwaliteit. U kunt ook bij Meubelstoffeerderij Schröder terecht voor het laten maken van moderne meubels op maat. Een uniek zitmeubel helemaal volgens uw wensen en ideeën. Meubelstoffeerderij Schröder gebruikt alleen hoogwaardige materialen waardoor de meubels langer meegaan. Bij Meubelstoffeerderij Schröder staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Neem voor meer informatie gerust contact op of neem een kijkje op de website: www.meubelstoffeerderijschroder.nl.

Betaalmethoden

Openingstijden Meubelstoffeerderij W.F.G.L. Schröder Skoon 29 in Oostzaan

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Skoon B.V. die het meest in de buurt ligt van de aan de Skoon 29 is de Skoon B.V. aan de Cruquiusweg 27.

Bedrijven in de buurt van Meubelstoffeerderij W.F.G.L. Schröder Skoon 29 in Oostzaan

Meer meubels in Oostzaan

Onze bezoekers over Meubelstoffeerderij W.F.G.L. Schröder in Oostzaan

  • Tevredenheid openingstijden:
    6
    (1 beoordeling)
  • Totaal:
    6
    1 beoordeling