Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Bespanservice Medy Doves

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op koningsdag kunnen de openingstijden van Bespanservice Medy Doves afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Bespanservice Medy Doves of neem contact met hen op.
Mobiel: 06-55961945 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over Bespanservice Medy Doves

Bespanningen op maat. 24-uurs service. Bespanning klaar terwijl u wacht. Bespannen van tennis -en squashrackets door een Master Racquet Technician. Reparaties en advies bij het kopen van een racket. Wilt u leren bespannen of bespant u al zelf en wilt u uw kennis en vaardigheden vergroten? In een circa 3 uur durende cursus leert u de basisprincipes van het bespannen. U leert hoe u de juiste DT waarde voor een klant kunt bepalen. Ook het gebruik van gereedschappen, onderhoud van de machine en snaarkeuze komen aan bod. In een groep van maximaal 3 personen krijgt u thuis of op locatie les op uw eigen machine, een Stringway -of een Tyger bespanmachine. Neem voor meer informatie contact op.

Betaalmethoden

Openingstijden Bespanservice Medy Doves Akkersestraat 6-a in Ophemert

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Ramegon Airtrampolines die het meest in de buurt ligt van de aan de Akkersestraat 6 is de Ramegon Airtrampolines aan de Weverstraat 26.

Bedrijven in de buurt van Bespanservice Medy Doves Akkersestraat 6-a in Ophemert

Meer sportartikelen in Ophemert

Onze bezoekers over Bespanservice Medy Doves in Ophemert