Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Pc Reparatie-Haarlem

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Telefoonnummer: 023-2024666 Mobiel: 06-10997723 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Pc Reparatie-Haarlem

Snel, goedkoop en vakkundig uw laptop of computer repareren? Dat kan bij de Pc.Reparatie-Haarlem. Inmiddels weten vele tevreden computergebruikers hun weg naar de Pc.Reparatie-Haarlem te vinden als zij voor een computerprobleem staan. Als uw computer of laptop kapot is, repareren wij deze in onze eigen werkplaats. Hierdoor heeft u uw apparaat snel weer werkend thuis. Onze tarieven zijn uitermate vriendelijk te noemen (vanaf € 10,00 ) en u weet vooraf waar u aan toe bent.Mochten wij toch een reparatie uit moeten voeren die buiten het afgesproken budget valt, nemen wij altijd eerst even contact met u op om verdere aktie te bespreken. Over ons & Reparatie De computer is in de afgelopen vijftien jaar van simpele huis, tuin en keuken pc geëvolueerd tot een multimedia machine met talloze mogelijkheden. Geen wonder dat er wel eens wat verkeerd gaat. Meestal kunt u de fout zelf herstellen, maar soms heeft u iemand nodig die het probleem vakkundig en efficiënt op kan lossen. De PC.Reparatie-Haarlem is zo iemand. Hij kent als geen ander de mogelijkheden en valkuilen. Hij weet met behulp van zijn altijd up-to-date vakkennis uw computer weer te herstellen. Reparatiemogelijkheden: In onze werkplaats In onze professionele werkplaats kunnen wij uw pc of randapparatuur snel voor u repareren. Wij hebben de beschikking over specialistische gereedschappen, waaronder Professionele Hardware Diagnostiek (PHD) Met deze apparatuur lokaliseren snel en efficiënt elk hardware probleem. Hierdoor blijven de kosten voor de klant beheersbaar. Doorgaans repareren wij uw computer of laptop binnen 2 werkdagen. U hoeft dus nooit lang zonder uw pc of notebook te zitten. Bij u thuis Heeft u niet de mogelijkheid uw computer naar onze te brengen? Dan komen wij toch gewoon bij u thuis ! Wij repareren uw pc in veel gevallen gewoon ter plekke, bij u thuis. Mocht het onverhoopt toch nodig zijn uw pc in onze werkplaats te repareren, dan nemen wij uw pc mee en brengen hem gratis weer bij u thuis. Geen probleem bij de PC.Reparatie-Haarlem. Tarieven Wij hanteren een eerlijke en transparante handelswijze. Wij geven u vooraf aan elke reparatie een duidelijke en eerlijke prijsopgave. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Mocht een reparatie onverhoopt hoger uitvallen, dan bellen wij u eerst en leggen u de situatie uit. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan..

Betaalmethoden

Openingstijden Pc Reparatie-Haarlem Bastiaansstraat 72 in Haarlem

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van BR Solutions die het meest in de buurt ligt van de aan de Bastiaansstraat 72 is de BR Solutions aan de Finlandstraat 35.

Bedrijven in de buurt van Pc Reparatie-Haarlem Bastiaansstraat 72 in Haarlem

Meer computerreparatie in Haarlem

Onze bezoekers over Pc Reparatie-Haarlem in Haarlem